2008. június 5.

Dicskedni szeretnék!!!!!!

Nem vagyok egy dicsekvős fajta ( na jó, csak egy kicsit), de most muszáj világgá kürtölnöm, milyen ügyes is vagyok.
Merthogy:
2008. 05. 30. este 18 óra óta nem dohányzom. Nagy szó ez nálam, mertén úgy, de úgy szerettem cigizni... De ez már a múlté.... Jöhet az egészséges életmód!
Várom a velem tartók bejegyzéseit!

5 megjegyzés:

mithrile írta...

Csak így tovább!
Ha már ennyi ment, akkor már csak könyebb lesz minden nappal:)
Kitartás:)

Gabojsza írta...

Gratulálok, és kitartás!!!
Tudom miről beszélsz, én már 11 éve letettem, pedig napi másfél csomaggal szívtam. Életem egyik legjobb döntése volt! Szerintem ez is olyan, mint az alkohol betegség: nincs gyógyult alkoholista, csak "tiszta". Ha bármikor rágyújtanék, végem lenne...és még 11 év után is néha még kívánom )) -:

BeckZsu írta...

És csak úgy, vagy valami segédeszközt is bevetettél; tabletta, tapasz, ilyesmire gondolok. Én még csak gyűjtöm az erőt az elhatározáshoz is ):

Nicole... írta...

De örülök a visszejelzéseknek!!!! :)))
Válasz mindenkinek: Nagyon köszönöm a gratulációtkat, erőt adtatok!!!! Gabojsza veled nagyon egyetértk.Ebből bizony kigyógyulni nem lehet, csak tünetmentesíteni. Remélem én is elmondhatom majd 11 év múlva hogy "tiszta" vagyok.:))
És beckzsunak pedig: CSAK ÚGY!!!!!! Na jó nem egészen, mert a párom is velem tartott az akcióba és bizony nagyon erősítjük egymást. Ha valaki meginog ott a másik! És jelentem cukorkafüggők vagyunk! Mégegyszer köszönet a bátorításért! Kedves Beckzsu tessék csatlakozni!!!:)))

Névtelen írta...

Szia Csajszikám !

Nagyon örülök , hogy leszoktál a bagóról. Így tovább csak a pasidról ne szokjál le. Bálint azt üzeni, hogy jó legyél és süssél még sok finomságot amit anya is ki tud próbálni.
Üdv: Bálint , Klára Szolnok 1/2